Meld deg på mopedopplæring allerede nå

Trafikkskola Start AS

dab moped funtime

Meld deg på mopedopplæring allerede nå

Allerede nå kan du melde deg på grunnkurs moped. Du må ha trafikalt grunnkurs før du kan starte opplæring moped.

 

Har du en drøm om å kjøre moped eller firhjuling til sommeren. For å starte øvelseskjøring til moped må du ha fyllt 15 år og gjennomført trafikalt grunnkurs.

Når du er 15 år og TGK er gjennomført kan du delta på grunnkurs moped som er en kveld med grunnleggende teori når det kommer til mopedkjøring. Her diskuterer vi litt rundt kravene som stilles til deg og til mopeden.

Du kan allerede nå melde deg på grunnkurs moped.

Velkommen til oss :)

 

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker trafikkskolastart.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Trafikkskola Start AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn